Berg
BERG.jpg
Mere Monitor Alberte Berg prøver at eksperimentere med de forskellige uhørte hjørner af pop.

Navn: Alberte Berg

Alder: 18

Stammer fra: Måløv

Genre: Pop. Jeg prøver at eksperimentere med de forskellige uhørte hjørner af poppens genrer.

Inspiration: Jeg har lært med tiden, at det kan være en smule demotiverende for mig at blive inspireret af andre kunstnere, fordi det giver mig en ide om, hvordan det skal lyde, og hvordan en fed tekst er. Derfor har jeg med årene lagt forbillederne lidt på hylden og prøvet at skabt mit eget univers.

Jeg er med i Mere Monitor fordi: Jeg hørte om Mere Monitor gennem min mors veninde. Drømmen var at få eget managementbureau på, og det har jeg fået den dag i dag. Jeg er signed hos Christoper Entertainment, så hvad der sker derfra, ved man aldrig.

Det fedeste ved Mere Monitor er: Hvor mange muligheder de kunne give en. Den dag i dag har jeg fået unikke relationer og venskaber – og ikke mindst færdigheder.

Hør mere BERG: www.facebook.com/BERGAlberte/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *