Basketherrerne vandt i propfyldt arena
basketball_3.jpg
En fyldt arena fik en god gang basketball, da Danmark slog Armenien i EM-kvalifikationskampen i Ballerup Super Arena. Fotos: Flemming Schiller. Foto: Foto: Flemming Schiller.
Basketball Der var liv og glade dage, da Danmark slog Armenien i EM-kvalen basketball i Ballerup Super Arena.

Der var lagt op til en festlig aften, da Danmark torsdag aften skulle møde Armenien i EM-kvalifikationskampen i Ballerup Super Arena.

Allerede inden kampen var der solgt rekordmange billetter og det endte med, at omkring 2500 tilskuere lagde vejen forbi Ballerup til et brag af en kamp.

Der blev jublet og skrålet og arenaen var i den grad på den anden ende.
Kampen endte med en ganske komfortabel sejr til Danmark på 90-64 og der var undervejs masser af flot og medrivende basketball, der fik salen til at koge.

Sejren betyder, at Danmark ligger suverænt på førstepladsen i gruppen efter tre sejre i træk. Danmark kom hurtigt foran og var efter de første ti minutter foran med 22-16. Siden kom Armenien bedre med i kampen og på et tidspunkt i anden periode var Armenien foran med 40-42.

Men siden så Danmark sig ikke tilbage og endte altså med at vinde i komfortabel stil.
Herreholdet skal spille udekamp mod Albanien, men er allerede sikret en gruppesejr og dermed går Danmark videre til næste kvalifikationsrunde, hvor enten Tyrkiet eller Sverige venter.

Næste kamp i arenaen er den 16. september.

Også kvindelandsholdet var i aktion torsdag aften i EM for små nationer. Her blev det til en sejr over Moldavien på imponerende 146-35 og dermed har de danske basketkvinder vundet alle deres puljekampe suverænt.

Nu skal holdet møde Norge i semifinalen og skulle det blive til en sejr, kan Danmark møde enten Luxembourg eller Malta i finalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *