Tilfreds og topmotiveret EM-gymnast
Gymnastik-em-copy.jpg
Isabella Schultz fra Ballerup GF havde et godt og lærerigt EM. Nu drømmer hun om at gentage succesen som senior. Foto: privatfoto
Gymnastik Fra den 1.-3. juni blev europamesterskab for juniorer afholdt i Guadalajara i Spanien. I flere år har Danmark ikke været repræsenteret ved EM for individuelle juniorgymnaster, men i år lykkedes det Danmark at deltage med to gymnaster - Joline Steinhoff fra TIK (Taastrup) og Isabella Schultz fra Ballerup GF, begge 14 år.

»Jeg er rigtig glad for at jeg blev udtaget til EM, men jeg var også meget nervøs – jeg ville vise, at Danmark havde valgt den rigtige gymnast,« fortæller Isabella Schultz.

Hvad var dit mål?

»Jeg ville gerne have 10 eller 11 point for mine serier og ingen store fejl«.
Kunne du leve op til det?

»Delvis – jeg fik 11,3 point for min boldserie. Min tøndebåndsserie fik jeg 10,325 for. Den kørte uden fejl indtil slutningen, hvor jeg havde et stort tab og dermed mistede 1,7 point. I mine to sidste serier var der både småfejl og større fejl. Med vimpel fik jeg 8,05 point og for min kølleserie 8,2 point.«

Hvordan var det at være blandt andre gymnastikstjerner?
»Det var rigtig fedt. Jeg blev mere motiveret«.

Hvad har du lært fra EM?
»At jeg aldrig skal give op. Hvis jeg laver en fejl, skal jeg bare ligge den bag mig og fortsætte«.

Hvad er dit næste mål?
»Jeg vil gerne udtages til EM og VM som senior«.

Samlet endte Isabella som nummer 50 ud af 92 deltagere.

»Vi er naturligvis meget glade og stolte over Isabellas udtagelse til EM. Siden 2010 har Isabella trænet ihærdigt for hele tiden at dygtiggøre sig. Det var derfor en meget stor fornøjelse at se hende blandt Europas gymnastikstjerner, hvor hun bare klarede det så flot – som bedste dansker var hun den helt rigtige gymnast at sende afsted«, siger én af Isabellas trænere, Christel Madsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *