Skovlundebørn i finalen i Jr. NBA
Junior-NBA-copy.jpg
Basketball I februar begyndte 60 danske folkeskoler og fritidsklubber med at spille mod hinanden, som hver sit officielle basket NBA-hold i skoleturneringen ’Jr. NBA League’ i Danmark.

Nu er der kun 32 hold tilbage, som skal med til det store finalestævne på fredag 8. juni i Gentofte – og et af dem er fra Skovlunde Skole.

Finalestævnet bliver en kæmpe festdag med 16 indledende kampe om formiddagen og den store finalekamp om eftermiddagen. Basketstjernen, skarpskytten Khris Middleton fra Millwaukee Bucks, besøger også turneringen, hvor han vil være med til at lave træningssessions for børnene og stille op til foto, autografskrivning og snak.

Jr. NBA League er udbredt i mere end 25 lande verden over og blev afholdt for første gang i Danmark sidste år med stor succes af NBA’s officielle danske samarbejdspartner BørneBasketFonden. I år har BørneBasketFonden udrullet den landsdækkende skoleturnering i samarbejde med Basketligaen, og det betyder blandt andet, at den danske Jr. NBA-liga er vokset til det dobbelte med i år 60 deltagende folkeskoler og fritidsklubber fra hele landet. Hver skole/klub har stillet med 15 spillere fra 4.-6. klassetrin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *