Sjællandsk guld til U13 pigerne
BSF-u13-1.jpg
Glade smil og guldglimmer hos BSF-pigerne efter sejren over Roskilde og dermed med mesterskabet i hus. Foto: privatfoto
Fodbold Der var lagt op til en »finalekamp« mellem Roskilde og BSF i sidste runde af DBU U13 Øst rækken for piger.

Inden rundens sidste kamp lå Roskilde til at løbe med guldet og dermed sjællandsmesterskabet – en sejr var påkrævet hvis BSF U13 pigerne skulle løbe med titlen.

BSF kom bedst fra start og var bedst på bolden, viste mere vilje og løbevillighed og fik via nogle fine kombinationer tilspillet sig nogle gode chancer, hvoraf en blev flot afværget af Roskildes dygtige keeper.

Roskilde er altid farlige at spille i mod og har nogle rigtig dygtige piger og på en lille fejl blev BSF straffet og Roskilde får scoret til 1-0.

BSF fik udlignet kort tid efter og blev derfor ikke rigtig ramt af bitterheden over Roskildes scoring og kort tid inden pausen scorede BSF til 1-2.

Kampen endte 1-2 til BSF, som nu kan kalde sig mestre øst for Storebælt i aldersgruppen U13 piger på øverste hylde i landet.

En bedre afslutning kunne klubben ikke have ønsket sig. Det har været en sæson, hvor pigerne nu har taget flere titler først sjællandsmestre i futsal, vinder af Easter Open South i Holland, vinder af Pinsecup NFC og nu vinder af U13 pige Øst og dermed sjællandsmestre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *