Rørskovsrydning i yngletiden
Debat Efter en dejlig tur Sømosen rundt om morgenen på Grundlovsdag nåede vi til mosens nordøstlige hjørne, hvor en meget stor og voldsom græsslåmaskine/traktor var i gang med at slå det område af tæt rørskov, som findes i dette hjørne.

Det rystede os, for det er midt i yngletiden for rigtigt mange dyr og fugle, som holder til i rørskovene i mosen.

Så nu vil jeg gerne spørge om følgende: Er det ikke muligt at finde et andet tidspunkt, som ikke berører yngletiden for den i forvejen hårdt pressede danske fauna, herunder råkid, harekillinger, pindsvin, forskellige fugle og så videre?

Er det overhovedet lovligt at fælde rørskove og den slags i yngleperioden i naturområder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *