OL-vinder fejrede 20 års jubilæum
Rideklub-OL-vinder-fejrer-20-års-jubi-copy.jpg
Den stolte jubilar Carsten Balslev med artiklen fra 2003, hvor han vandt guld ved OL i handicapridning. Foto: Arkivfoto
Ridning Fredag den 1. juni blev en vaskeægte OL-vinder fejret, da han havde 20 års jubilæum på Ballerup Rideskole. Carsten vandt i 2003 guld ved OL i handicapridning (special olympics) i Dublin i Irland.

Carsten Balslev har i 20 år været en påskønnet medarbejder på Ballerup Rideskole. Både heste, ponyer og ryttere sætter så meget pris på ham. Der er nogle af rideskolens heste, der kun vil hentes af Carsten.

»Vi er så glade for, at du arbejder hos os og er så stolte over at have en guldvinder på holdet. Tak for din store og engagerede indsats,« sagde formanden for Ballerup Rideklub, Anette Claudi, da Carsten blev fejret af rytterne på rideskolen.

Som en af gaverne fik Carsten en indrammet udgave af artiklerne i Ballerup Bladet, da han tog guld med hjem til Ballerup.

Carsten hjælper også i Netto i Egebjerg og er en meget aktiv fan af Herlev Eagles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *