Ny sommersingle fra Vesterskov
Vesterskov-single-copy.jpg
musik Michael Vesterskov har øre for andre fortællinger i de danske sange end dem, som vi troede, at vi kendte.

De fleste af os kender den danske sangtradition som et fast indslag til familiefødselsdage og fester, på kroer og i forsamlingshuse. Den danske sanger og sangskriver Michael Vesterskov fra Ledøje er opfostret på de kendte fest- og dansesange, men har et særligt øre for andre undertoner end dem, vi sædvanligvis hører først.

Michael Vesterskov har ændret lidt i melodi og takt i den gamle danske festsang ’Solskin ombord’, så det mere frække er nedtonet til fordel fra den poetiske fortælling. Han udgiver nyfortolkningen som sommersingle, som kan høres her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *