Mark Hansen vandt Finale Cup
BadmintonTaastrup-Finale-Cup-2018-copy.jpg
Ballerup BC58’s Mark Hansen vandt over Shaymas Rooney i finalekampen ved Finale Cup 2018 i Taastrup. Foto: privatfoto
Badminton I weekenden den 16.-17. juni blev sæsonens sidste badmintonstævne ’Finale Cup 2018’ afholdt i Taastrup. Mark Hansen fra Ballerup BC58 stillede op ved stævnet i herresingle og herredouble i U15A.

Lørdag vandt Mark alle sine tre puljekampe i herresingle, og kvalificerede sig dermed til semifinalen, som blev spillet om søndagen. Mark vandt semifinalen i to sæt og sikrede sig dermed adgang til finalekampen. Dette blev en spændende kamp mellem Mark og Shaymas Rooney fra Græsted. Kampen faldt ud til Marks fordel, og han sikrede sig sejren i to sæt.

Med sejren i hus indkasserede Mark en fin pokal, en badminton T-shirt samt 68 ranglistepoint, som resulterede i, at Mark samlet set ender på en fjerdeplads på ranglisten for U15A drenge i Danmark.

I herredouble kvalificerede Mark og hans doublemakker, Krestian Frederiksen fra Taastrup Elite, sig til semifinalen, men nåede dog ikke videre derfra.

Efter en fremragende sæson er Ballerup BC58 gået på sommerferie, men Mark har dog valgt at bruge en uge af sin sommerferie på at spille badminton på Master Camp 2018 i Helsingør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *