Kvinderne er rykket op i 1. divison
BSF-oprykning.jpg
Der var plads til glimmer og glæde, da BSF-kvinderne kvalificerede sig til 1. division. Foto: privatfoto
Fodbold BSF er nu med i et unikt selskab i dansk fodbold bestående af kun BSF og Fortuna Hjørring, idet det er landets eneste to klubber, der i den kommende sæson skal spille med i både 3F Ligaen og i 1. division.

At have et hold i landets to bedste rækker er uhørt, men ikke desto mindre er det hvad BSF skal efter sommerferien, hvor de stiller op i både 3F Ligaen og 1. division for kvinder.

Det blev en realitet efter en stor sejr over Fredensborg i sidste spillerunde i kvindeserie øst.
Med sejren sikrede kvinderne på BSFs kvindesenior 2 oprykningen til 1. division, landets næstbedste række, lige under 3F Ligaen hvor klubbens kvindesenior 1 spiller med. Det kan kun to klubber i Danmark præstere, nemlig BSF og Fortuna Hjørring.

Tre hold kæmpede om to pladser, så der var pres på til det sidste, men holdet overvandt nerverne og var endda ganske suveræne i de afsluttende kampe, hvor sejre var påkrævet.

Med sejren vandt kvinderne rækken foran Farum Boldklub og skal således efter sommerferien spille 1. division. Der er lagt op til en spændende sæson i 3F Ligaen og 1. division for BSFs kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *