Ingen beboerkørsel i Centrumgaden
Debat Ove Ginness har i sine mange læserbreve ofte gjort opmærksom på, at det nærmest var en ret, at beboerne i Centrumgaden nu skulle have lov til at køre ind i Centrumgaden, efter at der er opsat pullerter.

Jeg må lige gøre opmærksom på, at det er en offentlig gade og ikke en del af Stationsgårdens matrikel.

I de 25 år jeg har boet i Stationsgården, har det aldrig været tilladt for gadens beboere eller andre borgere for den sags skyld at køre ind, endsige parkere i gaden. Og det er faktisk gået meget godt. Hvorfor skulle det så pludselig være tilladt nu?

Det kunne da også lige passe, at når vi nu endelig har fået stoppet den megen og ulovlige bilkørsel i en gågade, så skulle beboerne til at overtage kørslen.

Hvis beboerne i Stationsgården har behov for at holde ud for bopælen, kan de jo bare – som de plejer – bruge bagindgangen lige ved deres opgangsdør.

Det er i øvrigt ret almindeligt, at mange bilejere ikke kan parkere eller holde lige foran deres dør, men må gå et stykke fra en parkeringsplads. Så mon dog ikke, det også skulle kunne lade sig gøre hér.

3 kommentarer om “Ingen beboerkørsel i Centrumgaden”

 1. Ove Ginness siger:

  Hej Benny Nielsen,
  Jamen dog – jeg har sør’me aldrig plæderet for at få lov til at køre ind i gågaden, efter at der bliver opsat pullerter. Heller ikke før pullerterne har det været tilladt efter forgodtbefindende.

  Ligesom du, har jeg heller aldrig PARKERET i gågaden men, indrømmet, kørt ind i af-pålæsningsperioden om formiddagen 2-3 gange på 5 år, for aflæsning af tunge varer i en 4-5 minutters tid, medens en anden sad ved rattet, klar til at flytte bilen. Det var før man skulle have kommunal tilladelse for at køre ind i gaden.

  Jeg ved ikke, hvordan det er i nummer 19, men her i nummer 25 er der altså to ekstra etager – i alt fire – op til anden sal, hvor jeg bor, så når man er lidt oppe i årene osv., er det da en ekstra udfordring at bære tunge varer de ekstra to etager op.

 2. Ove Ginness siger:

  Benny Nielsen,
  P.S. Glemte at oplyse, at jeg daglig går fra parkeringspladsen bag ved Stationsgården til min opgang i Centrumgaden – måske kunne vi følges en dag?

 3. Ove Ginness siger:

  PP.S. Og så er det da sobert af dig revse mig, når jeg i mit seneste læserbrev anførte, at det var mit sidste i sagen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *