Friske ben i sommervarmen
Vindere-af-Hareskovløbet-2018-copy.jpg
De hurtigste i Hareskoven ved dette års Hareskovløb, som blev afviklet for 29. gang. Foto: privatfoto
Orientering Årets Hareskovløb, det 29. af slagsen, blev igen i år afholdt af Ballerup Orienteringsklub med stor succes.

Stemningen var i top på dagen, onsdag den 30 maj, også hos vejrguderne, der havde sørget for dejligt sommervejr, så skoven viste sig fra sin flotteste side til stor fornøjelse for de lidt over 300 løbere, der gennemførte årets løb.

Vinderne på den korte fem kilometerdistance blev – for damernes vedkommende: Karoline Sidelmann Brinch fra Novo Gruppens løbeklub i tiden 19.45 minutter, og for herrerne: Kristian Carstensen fra Ballerup AK i tiden 18.29 minutter.

På den lange ti kilometerdistance var den hurtigste kvinde Tina Tagmose, som sejrede i tiden 42.44 minutter. Dagens hurtigste mand var Stefan Gudmonsson, der løb over målstregen i tiden 35.59 minutter.

I børneklasserne var der også to distancer: 1,4 kilometer, hvor Christian Skaunsgaard sejrede i tiden 6.02 minutter. Hurtigste pige blev Sophia Dahlerup med 7.37 minutter.

På den lange børnedistance, 2,8 kilometer, gik sejren til Julie Dahlerup i tiden 12.27 minutter, mens hurtigste dreng var Magnus Fordsmann med 13.15 minutter.

Arrangørerne var yderst tilfredse med løbet og glæder sig allerede til det næste Hareskovløb, der bliver afholdt onsdag den 29. maj 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *