Fra Algarve hjem til sommerdans i Ballerup
Ballerup-Linedance-på-Algarve-copy.jpg
68 glade linedancere var på danseferie i Algarve, men nu er de hjemme igen og klar til sommerdans. Foto: privatfoto
Dans  Ikke mindre end 68 deltagere fra Ballerup Linedance har netop været på linedanceferie i Algarve i Portugal.

»Der var masser af linedance de fleste for- og eftermiddage, men der var traditionen tro også arrangeret forskellige udflugter. Årets heldagstur var en jeep-safari rundt i det naturskønne Algarve, hvor der var plads til otte i hver bil. En sjov og anderledes oplevelse hvor man kørte rundt i bjergene og på steder hvor en bil ikke kan komme frem.

Ligeledes var der to busser afsted på en by- og indkøbstur til Albufeira, hvor der var tid på egen hånd til at se den gamle bydel eller shoppe,« fortæller Finn Seerup Andersen, der havde arrangeret rejsen og også var guide på turen.

Hotellet lå lige ned til nogle af Europas flotteste strande. Så der var også mulighed for at ligge på stranden, hvis man da ikke lige foretrak en af de store swimmingpools på hotellet.

Men nu er alle danserne hjemme igen og er klar med en gang sommerdans på tirsdag den 12. juni klokken 18 til 20.30 i LinedanceCentret, Kasperskolen, Festsalen, Baltorpvej 18. Det er gratis at være med – og alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *