Flotte placeringer til rullepigerne
rulleskøjte-dm-lm-copy.jpg
Det blev til mange medaljer og flotte placeringer til de lokale kunstrulleskøjteløbere fra Smørum Rulleskøjteklub ved danmarks- og landsmesterskaberne i forrige weekend. Foto: privatfoto
Rulleskøjteløb Smørum Rulleskøjteklub (SRK85) havde et ordentligt hold med til DM/LM i kunstrulleskøjteløb i Frederikssund i weekenden 9.-10. juni.

Weekenden bød på flot rulleskøjteløb af spændte og velforberedte løbere, der konkurrerede i disciplinen sololøb – og for mange var det et helt års træning der skulle stå sin prøve.

Det kræver god kondition og masser af træning at mestre kunstrulleskøjterne. For et par af løberne var det tillige en kærkommen mulighed for at teste formen og færdighederne af inden der hele sommeren skal trænes frem mod EM i starten af september.

De lokale Smørumløbere tog flere medaljer: I rækken ’spirer 3’ kom Maja Pineda ind på en flot førsteplads, mens Tilde Kær sikrede sig tredjepladsen.

I ’debutant a’ blev Nicoline Graungaard nummer et og Laura Pineda nummer tre, mens ’debutant b’ blev vundet af Melissa Dønmez.

I ’minies a’ gik førstepladsen til Asta Kær og andenpladsen til Celina Cruz Schneider, mens ’minies B’ blev vundet af Ida Elisabeth Madsen.

I ’espoirs’ fik Mia Esbech andenpladsen og Josefine Sejersten Ripa tredjepladsen. ’cadet a’ blev vundet af Nanna B. Andersen og i ’ungdom’ tog Victoria Runge førstepladsen og Sascha Malou Jensen tredjepladsen.

Dertil kom en masse andre fine placeringer til de lokale rulleskøjteløbere, og både trænere og ledelsen fra Smørum Rulleskøjte Klub var godt tilfredse med de flotte præstationer og det sammenhold løberne udviste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *