Fire unge mænd kørte galt på boulevarden
bb.jpg
De fire unge mænd slap heldigt fra ulykken, der kunne have været endt virkelig slemt, hvis det havde været store, gamle træer og ikke de nyplantede slanke stammer på boulevarden. Foto: Mathias Øgendal/presse-fotos.dk 
Ulykke I går aftes skete en voldsom soloulykke på Ballerup Boulevard i Skovlunde, hvor en bil med fire unge mænd torpederede de nyplantede træer på den indsnævrede boulevard.

Det lød og så voldsomt ud, da der omkring klokken halv ni i går aftes skete en soloulykke på Ballerup Boulevard i Skovlunde. Plantebed og træer på den nyligt indsnævrede boulevard blev torpederet af en mindre sort bil, hvori der sad fire unge mænd.

Beredskab Øst måtte rykke ud for at skære nogle af dem fri, men ifølge bt.dk, som har talt med vagthavende ved Københavns Vestegns Politi her til morgen, er de fire unge mænd sluppet heldigt fra den voldsomme ulykke.

“De skal være glade for, at det var nogle unge træer, de kørte ind i, for gamle træer rykker sig ikke bare lige, sagde vagtchef Lars Jørgensen til BT.

At dømme efter skaderne har de unge mænd kørt stærkt på strækningen, der ellers kun tillader max 50 kilometer (rettet fra 40 til 50, red.)  i timen. Om de har været påvirket af alkohol eller andre ting, ved vi endnu ikke. Men vagtchefen fortæller til BT, at føreren normalt i denne type sager altid vil blive testet.

Fotos herunder: Mathias Øgendal/presse-fotos.dk 

6 kommentarer om “Fire unge mænd kørte galt på boulevarden”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Helt som forventet, med denne indsnævring.
  Og forhåbentlig kommer der ikke flere ulykker.

 2. Peter Nielsen siger:

  Husk nu at plante nogle store træer ,de er mere hårdføre og knækker ikke så let .

 3. O.Jensen siger:

  Husk nu at plante nogle store træer de er mere hårdføre og knækker ikke så let .

 4. Hans Jespersen siger:

  Tilladte hastighed er 50 km /t .

 5. O.Jensen siger:

  Tilladte max hastighed er 50 km/t .

 6. Hans siger:

  Der var to mænd og to piger i bilen, og ikke fire mænd. For det andet så er det en 50 km/t zone og ikke en 40 km/t. Sørgeligt at journalistikken ikke benytter sig af korrekt fakta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *