Cykelløb for kvinder
Giro-Della-Dona-copy.jpg
Ballerup lægger veje til cykelløbet Giro della Donna. Foto: privatfoto
Cykling Søndag den 17. juni bliver cykelløbet Giro della Donna afholdt, hvor cykelglade kvinder kan tilmelde sig og køre med i kampen mod diabetes. Løbet bliver afholdt i Ballerup i naturskønne omgivelser - og er kun for kvinder.

Arrangørerne bag cykelløbet Giro della Dona og Diabetesforeningen samarbejder igen i år om at sætte fokus på diabetes. Der er mulighed for at cykle en rute på 90 km og en lidt kortere rute på 50 km. Rytterne donerer en del af sit startgebyr til Diabetesforeningens arbejde.

»Diabetesforeningen er begejstret for samarbejdet, både fordi det skaber opmærksomhed om diabetes, men også fordi type 2-diabetes hænger uløseligt sammen med kost og motion, og derfor giver et samarbejde som dette rigtig god mening,« fortæller Diabetesforeningens chef for marketing og fundraising Søren Biune.

Cykelløbet er både for dem, som gerne vil konkurrere og køre hurtigt, og de, som hellere vil køre i et roligt tempo. Sidste år deltog 125 kvinder i løbet, og det resulterede i en donation på 4.675 kroner. I år håber arrangørerne på endnu større tilslutning til løbet.

»Sidste år kørte vi efter syv-otte km ind på grus og jordveje i Vestskoven. Det var deltagerne ikke begejstrede for. Vi har derfor ændret ruten lidt i år, og vi kører udelukkende på asfaltveje, og ikke ind på skovstier. Vi håber at alle deltagere får en dejlig tur,« fortæller Mogens Gamst, der er initiativtager til Giro della Donna.

Der er start og slut ved Schneider Electric på Lautrupvang i Ballerup. Tilmeldingen foregår via www.girodelladonna.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *