BSF tilbage i Danmarksserien
BSF-oprykning-2.jpg
Oprykning og lufttur. Det var på menuen, da BSF’s herrer sikrede sig oprykning til Danmarksserien efter sejr over NB Bornholm. Foto: privatfoto
Fodbold Det blev en fantastisk aften på stadion i Ballerup Idrætspark efter det stod klart, at BSF igen har igen et hold i Danmarksserien. Det lykkedes for BSF’ herrehold at sikre den længe ventede oprykning på en smuk solskinsaften i ”Gryden”

Der var lagt op til et brag af en kamp, da NB Bornholm gæstede Ballerup denne mandag.

En finale ventede; med en sejr var BSF klar til Danmarksserien, men med en uafgjort eller nederlag, ja så ville NB Bornholm rykke op og BSF i stedet blive sorteper for endnu et år. Over 550 mennesker var samlet – det største fremmøde i flere år. Fra solskinsøen var der også kommet en del tilskuere, samt TV2 Bornholm var rejst med for at dække kampen i Ballerup Idrætspark. Der var i den grad lagt op til en dramatisk aften. Og det blev det.

Efter en 1. halvleg, hvor BSF var klart bedst, men desværre ikke formåede at udnytte adskillige store chancer, måtte hjemmebaneheltene satse yderligere frem ad banen i 2. halvleg. Med en kæmpe opbakning i ryggen fra en nærmest fyldt tribune lykkedes det kort inde i 2. halvleg at få forløsningen. Et korrekt dømt straffespark blev af Emil Tidemand omsat til en scoring og en gigantisk jubel for såvel spillere, trænere og tilskuere. 1-0 til BSF og kurs mod Danmarksserien.

Som kampen skred frem satsede NB Bornholm naturligvis mere og mere, og det gav BSF mere plads. Det blev også til flere kæmpe chancer i de døende minutter på den baggrund, men hjemmeholdet fik ikke afgjort kampen – og derved levede spændingen til det sidste. En spænding, som kampens i øvrigt glimrende dommer også ville bidrage til, da han fortsatte spillet i over 5 minutter efter at de oprindelige 90 var løbet ud.

To hjørnespark og et frispark til NB Bornholm hvor alt, inklusive målmanden, blev kastet frem, gav sved på panden på tribunerne, og da det til sidst endte med en pæn mulighed til NB Bornholm, holdt alle vejret.

Bornholmeren sparkede dog forbi bolden – og dommeren fløjtede af. Jublen brød løs og spillere og trænere kastede sig i græsset i forløsning og glæde over at være tilbage i Danmarksserien, og det blev indledningen til en lang og sjov aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *