Basketlandsholdet indtager Ballerup Super Arena
Basketball I disse dage træner det danske basketlandshold op til den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Armenien den 28. juni.

Det foregår i Ballerup Super Arena, hvor de sidste teknikker finpudses, inden kampen, der skal vindes, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at fortsætte rejsen mod EM i 2021.

Kampen mod Armenien spilles i Ballerup Super Arena og derfor er det vigtigt, at holdet kan træne i netop arenaen for at få den mest optimale optakt.

Ikke nok med, at holdet træner og spiler lokalt, de er også en lokal spiller på holdet. Chanan Colman er en af de erfarne på holdet og har fået sin basketopvækst i BMS Herlev ungdomsrækker, hvorefter han har spillet for både danske og udenlandske hold. Han har spillet kampe for storhold som Hapoel Holon i Israel, da han har israelske rødder og har flere gange spillet i Euro League som er basketballens svar på Champions League.

Kampen i superarenaen mod Armenien bliver en spændende kamp mod et stærkt hold, der fornemtlig vil have revanche fra sidste møde i EM-prækvalen i november måned, hvor Danmark vandt 78-71.

Hvis kampen mod Armenien vindes, så skal Danmark næste gang formentlig møde Sverige.
Landskampen Danmark-Armenien spilles torsdag den 28. juni klokken 18 og billetter kan købes via billetto.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *