Ballerups mange mestre blev hyldet
Mestre-Balleup.jpg
De mange mestre samlet i det grønne under det store hyldestarrangement tirsdag. Foto: privatfoto
Reception Det vrimlede med danmarksmestre og en enkelt nordisk mester på Ballerup Rådhus i sidste uge, da de blev fejret ved en stor reception.

Som man måske har bemærket på sportssiderne, så bliver der hentet godt med pokaler og medaljer til pokalskabene i de lokale idrætsklubber i Ballerup Kommune. Tirsdag aften var mestrene inviteret til reception på rådhuset for at anerkende de mange gode resultater, som de lokale atleter hiver hjem til Ballerup.

Ved receptionen fik borgmester Jesper Würtzen og medlemmerne i Kultur- og Fritidsudvalget lejlighed for at hylde de mange dygtige atleter, som kommer fra mange forskellige klubber og foreninger.

Alle mestrene

Ballerup Handicap Idræts Club har én nordisk mester og tre danske mestre i boccia samt otte danmarksmestre i boccia for hold.

Kofukan Karate har to danske mestre og Kyokushin Karate har én. Ballerup Gymnastikforening har tre danske mestre mens Ballerup Skytteforening kunne mønstre ikke færre end 15.

Også svømmeklubben Triton sendte en stor delegation på hele 12 danske mestre. Hjortespring Golfklub har én danmarksmester, mens Måløv Idrætsforening sendte deres syv danske mestre i sjipning for hold.

Ballerup Orienteringsklub har to danske mestre, mens BMS Basketball kunne præsentere tre hold, som er danmarksmestre, nemlig U16 piger, U14 drenge og U17 drengene. Endelig var der Ballerup Atletik Klub der kom med hele 11 danske mestre.

Så det var en stor fest med masser af deltagere, der kunne hyldes. Det er imponerende, at Ballerup Kommunes idrætskubber i årets løb har kunnet mønstre så mange mestre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *