Vind filmen ’En Frygtelig Kvinde’
enfrygteligkvinde01_dan_print-copy.jpg
I denne uge sætter vi det danske komediedrama ’En Frygtelig Kvinde’ på højkant. Den kvindelige hovedrolle spilles af Amanda Collin, der vandt en Robert for den præstation. Foto: Nordisk Film
konkurrence ’En Frygtelig Kvinde’ er et dansk komediedrama, instrueret af den succesfulde skuespiller og instruktør Christian Tafdrup.

Filmen er set af mere end 190.000 biografgængere landet over, og er på imponerende vis filmet på mindre end 16 dage.

En Frygtelig Kvinde har vundet hele to Robertpriser; én for Årets Kvindelige Hovedrolle, som spilles til perfektion af skuespillerinden Amanda Collin, samt Årets Originale Manuskript, som er skrevet af Christian Tafdrup selv i samarbejde med hans bror Mads Tafdrup.

Filmen handler om alt det frygtelige, kvinder kan gøre mod mænd i et moderne parforhold, set gennem mandens øjne:

Da Rasmus møder Marie, er han sikker på, at han har mødt kvinden i sit liv. Men der går ikke lang tid, før hun viser sig som et besidderisk og manipulerende væsen, der snedigt piller ham fra hinanden.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af filmen på dvd. For at deltage i konkurrencen om ’En Frygtelig Kvinde’ skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem spiller den mandlige hovedrolle, Rasmus, i ‘En Frygtelig Kvinde’?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 4. juni klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.

Foto: Nordisk Film