Tak til holdet bag Fræk Fredag
Debat Jeg var fredag den 18. maj forbi Kirketorvet i Ballerup og mødte her en plads fyldt med masser af mennesker og en højpotent stemning.

Anledningen var ”Fræk Fredag” arrangeret i fællesskab af Vognporten, Ungdomsskolen og Musikskolen, som fra kommunalt hold er blevet bedt om et tættere samarbejde.

Det var derfor en eksplosion af tilbud, som de tre kommunale institutioner havde bredt ud for de interesserede, der havde valgt at tage turen forbi Kirketorvet.

Franskquiz, keramisk smykkeværksted, ansigtsmaling, musikinstrumenter, musical, knallertkørsel, bocarts (ikke gocarts) var bare nogle af tilbuddene, man kunne opleve, og som man som ung kan deltage i her i Ballerup Kommune.

Desværre er det for sent for mig at tage knallertkørekort, men har du selv et ungt menneske derhjemme på 16-18, så er det ikke for sent for dem at deltage i de mange varierede kultur- og fritidstilbud, som igen i den kommende sæson udbydes i Vognporten og på Musikskolen og Ungdomsskolen.

Tusind tak til Frank, Janne, Michael, Turbo, ’Verden Venter’-holdet og alle de andre engagerede og aktive medarbejdere og deltagere, som knokler hele året for at holde Ballerups kulturelle ungdomsfritidsliv i live.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *