Sidste 1. maj med Mette Frederiksen
1_maj_2018_20.jpg
Mette Frederiksen gik på talerstolen i Tapeten for sidste gang i morges, da hun holdt 1. maj tale i Socialdemokratiet. Foto: Flemming Schiller
1. maj Traditionen tro fejrede Socialdemokratiet i Ballerup 1. maj på Tapeten, hvor partiets formand Mette Frederiksen benyttede lejligheden til at takke partikammeraterne for et årelangt samarbejde.

Flaget var allerede røget til tops, da partimedlemmerne dukkede op på Tapeten klokken 7 i morges. Den planlagte fællessang udendørs var nemlig aflyst, for DR og TV2 var på pletten for at følge Mette Frederiksens sidste tale i partiet i Ballerup, efter hun er blevet valgt som folketingskandidat i Aalborg.

Indenfor blev Mette Frederiksen modtaget af stående klapsalver, hvorefter hun begejstrede med sin i Ballerup-sammenhæng sidste 1. maj tale, hvor hun sendte tak til alle de offentligt ansatte, betonede vigtigheden af den danske model med stærke fagforeninger og fri forhandlingsret. Formanden talte for et opgør med ’åndsforladt lovgivning’, bureaukrati og new public management, der skal erstattes af tillid til medarbejderne og respekt for skatteydernes penge.

“Vi skal have en fingrene væk-reform, hvor vi skal have mere ledelse, mindre styring og større frihed og tilllid til medarbejderne, lød det blandt andet fra Mette Frederiksen, der inden hun fartede videre takkede de lokale partikammerater.

”Tak for I har gjort mig til den socialdemokrat, jeg er i dag,” lød det, inden hun krammede flere af medlemmerne på sin vej ud af Tapeten, hvorefter borgmester Jesper Würtzen overtog talerstolen og stolt fortalte, at det går godt i Ballerup og at partiet stortrives, ikke mindst efter et flot kommunalvalg i november, hvor over 50 procent af vælgerne satte kryds ved liste A.

Se billeder fra dagen: Billedgalleri

Læs Mette Frederiksens tale: 1. maj tale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *