Ny tennishal på vej til Smørum
Tennis Ledøje-Smørum Tennisklub og Egedal Idrætsfællesskab (EIF) har længe arbejdet på et projekt, om at få opført en tennishal og nu har arbejdet båret frugt og en ny hal er på vej

Den nye hal i Smørum er resultatet af et samarbejde mellem Dansk Tennis Forbund, G.V.L Entreprise A/S og Play Maker, hvor formålet er at udbyde og bygge bedre og flere faciliteter til tennissporten på landsplan. Det blev startet i foråret 2017 og er et program, der med hjælp fra Dansk Tennis Forbund skal finde områder i Danmark, hvor der er underskud af indendørsbaner, bygge dem og herefter leje dem ud.

Tennishallen i Smørum er det første projekt, der kommer af dette arbejde. Det er et prestigeprojekt, hvor hallen får markedets bedste indendørs tennisgulv. Der bliver afviklet Davis Cup på dette gulv. Foruden de tre tennisbaner er der også afsat plads til to squashbaner. Egedals borgere kommer altså til at stifte bekendtskab med nye sportsgrene i kommunen. Lokalt kan der også spilles badminton og bordtennis, hvilket giver mulighed for at afvikle racketlon turneringer – ketsjersportens 4-kamp.

Med den fornødne opbakning, vil hallen allerede kunne stå færdig oktober/november i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *