Mere guld til BMS Herlev
BMS-basket-u17-herrer-copy.jpg
U17 herrerne fra BMS Herlev slog Horsens i finalen og kunne dermed tage DM-guldet om halsen. Foto: privatfoto
Basketball Det går virkelig godt for spillerne i BMS Herlev for tiden. Guldmedaljerne vælter ind - og sidste uge var ingen undtagelse.

U17 herrer spillede en flot og underholdende finale i en fyldt Rosenlundhal, hvor det til sidst blev til en sikker sejr over Horsens IC i den tredje og afgørende DM-finale.

U12 drengene vandt slutspillet i mesterrækken efter en ualmindelig hård dag på Frederiksberg. Drengene spillede fem kampe på seks timer, men hev de sidste kræfter frem i finalen mod Virum – og kan derfor kalde sig det bedste hold i Østdanmark.

Dermed slutter drengenes sæson med sølv i Lund, guld til Scania Cup, sølv i Gøteborg og så endeligt guld i mesterækken.

U12 pigerne vandt grundspillet i mesterrækken og skulle i finalen møde de markant større og ældre piger fra Hvidovre. Tidligere på dagen havde BMS-pigerne tabt med fire point til Hvidovre, og da de efter første periode var bagud 4-14, så det sort ud.

Men pigerne gav ikke op og kæmpede sig stille og roligt tilbage i kampen. Med udgangen af fjerde periode var de foran med et point, og det hele endte med en fortjent etpointssejr til BMS-pigerne, der ligesom drengene, kan kalde sig mestre af Østdanmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *