Medaljeregn over Måløv-spillere
Badminton-3.jpg
Finaledeltagerne fra Måløv Badminton Club på billedet fra venstre: Laura Rafn, Emma Engvang Hansen, Anna Fich Kjellow, Rasmus Bøggild, Sirius Langhoff, Rosalina Langhoff og Emilie Kesting. Foto: privatfoto
Badminton I pinsen afholdtes det internationale og prestigefyldte stævne »Danish Junior Open« i Farum, og imponerende mange af spillerne fra Måløv Badminton Club gik videre til en festlig afslutning med semifinaler og finaler.

Af de mange resultater kan nævnes bronze i single til både Nanna Liebach og Emma Engvang Hansen i U15 A-rækken. Emma Engvang Hansen gik videre i alle tre kategorier og vandt sølv i både damedouble med klubkammeraten Laura Rafn og i mixdouble i U15 A-rækken.

Rasmus Bøggild og Sirius Langhoff spillede deres bedste nogensinde og vandt guld herredouble i U15 A-rækken. I mixdouble i U13 Mesterrækken stod finalen mellem to Måløv-piger med hver deres makker fra Holbæk. Her vandt Emilie Kesting guld og Rosalina Langhoff vandt sølv. På trods af langvarig skade leverede Anna Fich Kjellow en virkelig flot indsats, der endte med guld i U15 Mesterrækken i både damedouble og mixdouble.

De flotte placeringer betyder oprykning af Laura Rafn, Emma Engvang Hansen og Rasmus Bøggild fra U15 A-rækken til mesterrækken. Anna Fich Kjellow rykker op fra U15 Mesterrækken til Eliterækken og hermed er hun den fjerde spiller fra MBC, der i år er rykket op i Eliterækken, som er den bedste række i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *