Mandeløb på Fars Dag
Løb Samarbejde, udfordringer og holdånd er kodeordene, når Dansk Firmaidrætsforbund og Ballerup Kommune inviterer til Rigtige Mænd Løbet på Fars Dag den 5. juni.

Stjerneløbet for tremandshold – hvor to cykler og en løber – over godt 10 kilometer er designet til, at der skal samarbejdes godt undervejs. Kludder i kommunikationen og for høj puls hjælper i hvert fald ikke i udførelsen af de mange teamopgaverne med kuriøse navne som Edderkoppen, Hundeproppen, Bobslæden og Bazooka.

Alle kan dog deltage i Rigtige Mænd Løbet uanset fysisk tilstand, da det enkelte hold selv bestemmer, hvor mange teamopgaver man kaster sig ud i. Det hold, der fuldfører flest teamopgaver – og som har den hurtigste sluttid – vinder løbet.

Rigtige Mænd-projektet består grundlæggende af to elementer. Foruden Rigtige Mænd Løbet eksisterer Rigtig Mænd Sjakket – et træningsfællesskab online og i praksis, hvor mændene tilmelder sig, træner sammen, udfordrer hinanden. Rigtige Mænd-projektet, der understøttes af Nordea-fonden, handler i sit udgangspunkt om at motivere sofavante mænd til at dyrke idræt og motion i fællesskab med ligesindede.

Rigtige Mænd Løbet finder sted ved Topdanmark Hallen i Ballerup Idrætsby tirsdag den 5. juni klokken 19. Der er tilmeldingsfrist fredag den 1. juni på www.rigtigemænd.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *