Karsten Kriegels ukorrekte oplysninger
Debat Jeg blev noget forundret, da jeg i forrige nummer af Ballerup Bladet kunne læse Karsten Kriegels kritik af kommunens handlinger vedrørende overvågning af dyrehold i Klub Måløv.

Han påstod endda, at administrationens forslag om ’Adgang forbudt’-skilte nok ikke lige var ”forældre og andres ønske for området”, og at han da ikke håbede, at tiltaget var ”kommunens eneste bud på en løsning”.

Jeg kan så oplyse Karsten Kriegel om, at han måske en anden gang bør henvende sig direkte til mig, inden han udbasunerer sine ukorrekte oplysninger i Ballerup Bladet og medvirker til at sprede flere frustrationer og utryghed. Jeg står nemlig hjertens gerne til rådighed med korrekt information om, hvad der rent faktisk foregår.

Da dyreholdene er meget vigtige for hele Kultur- og Fritidsudvalget, havde vi bedt om mere information fra klubberne med dyrehold. Det var denne tilbagemelding fra ledelserne, som vi diskuterede på sidste møde, og det var i disse tilbagemeldinger, at Klub Måløv selv havde foreslået at lukke for publikumsadgang uden for åbningstid for at dæmme op for uvedkommende rå elementers adgang til dyrene.

Så det er ikke korrekt, at det var administrationens forslag, og det er ikke korrekt, at kommunen ikke foretager sig noget i sagen. Som jeg beskrev i et tidligere læserbrev her i bladet i begyndelsen af marts, så har vores dyrehold høj prioritet for alle os udvalgsmedlemmer, og derfor fik Klub Måløv også med det samme udskiftet deres overvågningskameraer og opsat nogle flere, så vi kunne komme problemet til livs.

Vi lytter heldigvis til vores kompetente medarbejdere i klubberne, når de kommer med bud på, hvad der er bedst for dem i deres område, men hvis du ikke mener, at vi skal gøre det, Karsten Kriegel, så hører jeg gerne fra dig. Og ønsker du mere, og korrekt, information, må du endelig skrive til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *