Helle for Hella
Helle-Tiedemann-ny-copy.jpg
Her er Hella. Hun hed Helle indtil for nylig, men nu er hendes fornavneskift en realitet. Men hun er stadig formand for Teknik- og Miljøudvalget for socialdemokratiet. Foto: Arkivfoto.
Navneskift I mange år har alle i Ballerup kendt S-politikeren og formanden for Teknik- og Miljøudvalget som Helle Hardø Tiedemann. Men på det seneste er der sket en lille forandring.

På facebook, hvor Hardø Tiedemann er meget aktiv, er det den seneste tid fremgået, at Helle Hardø Tiedmann nu præsenterer sig om Hella Hardø Tiedemann. Er det en fejl eller er der mening med det lille bogstavskift?

»Det er ikke en fejl, jeg hedder Hella nu. Jeg kendte engang i min barndom en pige fra Jylland, der hed Hella, og jeg synes bare, hun var så sej. Derfor har jeg altid drømt om at hedde Hella. Men jeg synes jo det var synd, for nu havde mine forældre givet mig navnet Helle, og så beholdt jeg det. Men nu skulle det være,« siger Hella Tiedemann.

Hun fortæller, at navneskiftet er permanent, at hun har købt navnet og at det intet har at gøre med numerologi eller den slags.

»Det er et reelt navneskift og jeg har fået det rettet i andre sammenhænge. Nu hedder jeg Hella,« siger hun.

Så det er altså ikke en fejl, når Ballerup Bladet nu citerer og omtaler udvalgsformanden ved hendes nye navn, Hella Hardø Tiedemann.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *