DTU blev lukket ned efter bombetrussel
DTU-bombetrussel-2.jpg
Politiet rykkede talstærkt ud onsdag morgen til DTU i Ballerup, hvor der var modtaget en bombetrussel. Der var dog ingen bombe, men DTU forblev lukket hele dagen. Foto: Mathias Øgendal
drama Onsdag morgen den 25. april blev DTU Campus i Ballerup lukket ned, da skolen fik en bombetrussel ved 7-tiden.

Politiet rykkede ud i stor stil og lukkede derefter hele området ned resten af dagen for at undersøge truslen. Fordi truslen kom så tidligt om morgenen var det ikke nødvendigt at evakuere elever fra bygningerne, men blot sørge for, at ingen kom indenfor.

Der blev ikke fundet nogen bombe eller nogen konkret trussel, men DTU forblev lukket hele onsdagen. Københavns Vestegns Politi vil meget gerne høre fra personer, som ved noget om, hvem der kan stå bag truslerne.

Truslen mod DTU i Ballerup var i øvrigt blot en af flere lignende sager i den forgange uge, hvor også en HF/VUC-skole i Helsingør samt en uddannelsesinstitution i Ishøj blev udsat for trusler. I det sidstnævnte tilfælde blev en bortvist elev senere anholdt og varetægtsfængslet, sigtet for trusler om skoleskyderi. Han nægter sig skyldig.
Strafferammen for bombetrusler er i udgangspunktet tre måneders fængsel.

Der er endnu ikke fundet nogen person, som stod bag truslerne mod DTU i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *