Dobbelt guld i DM i rope skipping
sjippepiger-copy.jpg
Der var guld til Måløv Rope Skipping Team ved weekendens danmarksmesterskaber. Foto: privatfoto
Sjipning Måløv Rope Skipping Team vandt hele to guldmedaljer ved danmarksmesterskaberne i denne sæson

Efter måneders træning og masser af finjusteringer og endnu mere ekstra træning lykkedes det lørdag den 5. maj de fire piger Laura, Josephine, Vigga og Herdis at sjippe sig til guldet i den internationale række for 12-14 årige piger ved danmarksmesterskaberne i Fredericia.

De fire piger havde to af holdets trænere Emilie og Mille med, udover deres forældre så de havde god støtte hele dagen og fik en rigtig god oplevelse med hjem – udover deres guldmedaljer.

I den internationale række er der to hurtighedsdiscipliner og fire freestyleserier. I hurtighedsdisciplinerne skiftes deltagerne på holdene til at hoppe 30 sekunder i hvert deres tov. Holdet fik hele 324 speedhop, det vil sige 324 gange hvor højre fod rammer jorden. I den anden hurtighedsdisciplin, hvor deltagerne hopper i lange doubledutch-tove, kom holdet op på 385 speedhop.

Holdet leverede de flotteste freestyleserier i denne sæson, så de fire piger og deres trænere var ret godt tilfreds med, at de toppede deres præstation lige netop denne dag.

Resten af holdet tilbragte 5. maj i Ballerup Centret, hvor de viste masser af flotte tricks i sjippetorvene for de mange besøgende.

Danmarksmesterskabet lørdag er det andet DM, sjipperne fra Måløv Idræts Forening vinder i år. I april var det Line, Natalie og Vera der vandt danmarksmesterskabet i begynderrækken for piger over 15 år. Og Sara, Anna, Mille og Mia fik en flot bronze.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *