DM-guld i lange baner
DancingTeam-hiphop-copy.jpg
Hiphop-danserne fra DancingTeam kom hjem fra DM med masser af guldmedaljer. Foto: privatfoto
Dans I weekenden den 19. og 20. maj blev der i Brøndby Hallen afholdt danmarksmesterskaber i disco og hiphop nationalt. Vores lokale danseskole DancingTeam fik et fantastisk DM med flere titler og flotte placeringer.

I hiphop blev Tobias Niemann danmarksmester i Børn 2 og levede op til sine egne forventinger efter hans flotte resultat tidligere på året, hvor han blev nordisk mester.

Klara Nygaard blev danmarksmester i Børn 1, og i duo i Børn 1 var det Filippa Petric og Isabella Puletic, der blev danmarksmestre, mens Oscar Winther Nielsen og Mikkas Vest Tange tog titlen i Børn 2.

I disco var det Emilie Behrend i Junior 2, der blev danmarksmester og sammen med hendes duo-partner Emma Schwarcz vandt de også en flot sølvmedalje.

Derfor ser DancingTeam nu frem til det kommende DM International i Ravnsborg Hallen næste weekend den 2.-3. juni.

»Vi er spændte på Cille Bendixen, Malou Dahl Lytken og Renée Brown Frandsen, da disse tre piger er udtaget til at repræsentere Danmark ved det kommende EM i hiphop i Bremerhafen i Tyskland til juni. Så pigernes og vores forventninger er høje og vi glæder os,« siger indehaver af Dancing Team, Lone Lindgreen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *