BSF tabte vigtig medaljekamp
BSF-VB-19-08-2017-18-copy-1.jpg
Det endte 3-0 til KoldingQ, da BSF-kvinderne var på besøg i weekenden. Foto: privatfoto
Fodbold I lørdags havde BSF’s kvinder en meget vigtig kamp i 3F Ligaen mod KoldingQ. Inden opgøret var de to hold side om side på tredjepladsen med lige mange point, og derfor var det et yderst opsat mandskab, der lørdag morgen satte sig i bussen mod Jylland.

Trods en fin BSF start og en første halvleg, der bød på flere store chancer til udeholdet fra Ballerup, fik BSF ikke scoret. Det gjorde Kolding heller ikke, og således var stillingen 0-0 ved pausen.

I anden halvleg kom BSF atter fint ud, men desværre lige efter en situation hvor BSF’s Fatima El-Foul ellers var tæt på at gøre det 1-0 med et hovedstød, gik det den modsatte vej – og mindre end et minut efter denne chance til BSF, bragte Kolding sig foran på et mål af Mathilde Madsen.

Cirka et kvarter senere blev det også til 2-0 ved Koldings store profil, Lotte Troelsgaard, der fra en spids vinkel bankede bolden op i nærmeste målhjørne. Et flot mål – men en kold, kold dukkert for de rødklædte BSF-spillere.

Herfra måtte Thomas Maales mandskab nu satse. Point skulle dermed hjem, og det kunne også ses på taktikken, der blev langt mere offensiv. Det gav også en periode på 10 minutter hvor BSF havde den ene store chance efter den anden, herunder et skud på stolpen, og både kunne og burde have reduceret – men skarpheden manglede virkelig.

Takket være satsningen fra BSF, kunne Kolding afgøre kampen til 3-0, som også blev resultatet da dommeren fløjtede af.

Nu venter Fortuna Hjørring i næstsidste spillerunde på søndag på stadion i Ballerup Idrætspark. Årets sidste hjemmekamp, hvor BSF er tvunget til at få point hvis man fortsat skal have et håb om at hente bronze.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *