BSF-sportschef: Alle gode gange tre – i år skal det være
holdfoto-maj-2018.jpg
Ved kampen i Gryden i weekenden var der blandt andet opbakning på sidelinjen fra borgmester Jesper Würtzen. Foto: BSF
fodbold Med kun to spillerunder tilbage er spændingen på sit højeste i toppen af Sjællandsserien, hvor BSF er inde i den helt afgørende fase i kampen om den direkte oprykning til Danmarksserien, som længe har været et kapløb mellem BSF og Allerød BK.

BSF missede sidste sæson oprykningen til Danmarksserien, selvom holdet ikke tabte en eneste kamp i foråret 2017 og året forinden glippede oprykningen på sidste spilledag, så i år skal det være, siger sportschef Jørgen B. Tidemand.

Der var stor opbakning til holdet i weekenden fra de mange fremmødte i Gryden så BSF være spilstyrende og i konstant boldbesiddelse mod en meget defensivt Farum hold, som slap billigt med kun at tabe med 2-1 på mål af Emil Tidemand.

Samme Tidemand var også oplægger til Alexander Horsebøgs gudekasse, da han fra distancen hamrede bolden op i målhjørnet til en 2-0 føring til BS,F inden Farum stik mod spil og chancer fik reduceret til 2-1.

Sejren og de tre point betyder, at BSF i skrivende stund topper Sjællandsserien ét point foran Allerød BK, som dog har en udsat kamp mod Tuse i hånden.

“Vi går efter førstepladsen og den direkte oprykning, men det ligger allerede fast, at BSF som minimum bliver nummer to i Sjællandsserien, hvilket giver adgang til kvalifikationsspil om endnu en oprykningsplads til Danmarksserien,” siger Jørgen B. Tidemand.

BSF har i pokalturneringen trukket Herlev B 1973 på udebane tirsdag den 29. maj klokken 19, og hvis denne kamp vindes, så venter der et lokalopgør på hjemmebane onsdag den 6. juni klokken 19 mod Ledøje-Smørum i femte runde af pokalturneringen.

BSF senior 2 har tre kampe tilbage inden sommerferie og her er oprykningen allerede i hus, da man i midtugen vandt 6-0 ude over Taastrup FC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *