Ballerup fortsætter sejrsstimen
Ballerup-BK-uge-20.jpg
Det blev til endnu en sejr til Ballerup BK i solskinnet mod Slagslunde Ganløse. Foto: privatfoto
Fodbold På en lækker solbeskinnet søndag formiddag, kom Slagslunde-Ganløse på besøg i Ballerup Idrætspark. En modstander, som tidligere har voldt Ballerup problemer, og som en af de få hold, der rent faktisk har vundet over Ballerup BK.

Der var derfor fuld fokus fra start, og det resulterede i en smuk scoring fra Daniel Pless efter 12 minutter. Selv samme var i oplæggerens rolle til både 2-0 og 3-0 scoringen, som blev sendt ind af henholdsvis Mikkel Faarup og Mikkel Andersen.

Mere skete der ikke i 1. halvleg, og da varmen for alvor gjorde sit indtog i 2. halvleg, gik det meste af tempoet ud af kampen. Ganløse fik herefter reduceret, og så måtte Ballerup sætte fart på igen, og udbygge føringen. Det sørgede

Daniel Pless for efter 71 minutter, og så gjorde det ikke så meget, at Ganløse fik reduceret endnu en gang kort før tid til slutresultatet 4-2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *