Vind filmen om ‘My Little Pony’
My-Little-Pony-copy.jpg
Siden 80’erne har My Little Pony-universet bragt glæde og begejstring på børneværelser verden over. Nu kan man også vinde spillefilmen. Foto: Nordisk Film
konkurrence I denne uge sætter vi i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af 'My Little Pony Filmen’ på højkant.

Det kendte og elskede ’My Little Pony’ univers har siden de tidlige 80’ere taget verden – og især piger – med storm. Nu kan de små farverige ponyer også opleves som spillefilm i ’My Little Pony Filmen’.

Handlingen kort: Da den onde Stormkonge og hans håndlangere truer med at stjæle al magien i Ponyville, må de seks flyvende, muntre og frygtløse ponyer kaste sig ud i et fantastisk eventyr for at redde deres hjem. Et eventyr, der byder på masser af nye venner, men også udfordringer, som kun mod, magi og venskab kan løse.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af filmen på dvd. Deltag i konkurrencen om ’My Little Pony Filmen’ ved at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilken dansk sanger synger sangen ’Of to See the World’, som er en del af filmens soundtrack?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 9. april klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.