Vejrmanden fortæller om klimaforandringer
Jesper-Theilgaard-copy.jpg
Tidligere vejrvært på DR Jesper Theilgaard holder foredrag om klimaforandringer og hvad de betyder for vores og de kommende generationer. Foto: privatfoto
Foredrag Hvad sker der med vores vejr i disse år, og hvordan kan vi leve med klimaændringerne?

Tidligere vejrvært på DR Jesper Theilgaard er en Danmarks stærkeste klimaformidlere. Onsdag den 18. april klokken 19-21 kommer han til Ballerup Bibliotek og fortæller, hvad der sker med klimaet, og hvad forandringerne betyder for os, vores børn og børnebørn.

År for år bliver vejret mere ekstremt. Konsekvenserne af et varmere klima går ud over landbrug, vandforsyning og dyre- og planteliv, og derfor er den økonomiske regning enorm. Men hvad kan vi gøre ved det? Sammen med de dystre udsigter opstår også nye muligheder. Hør Jesper Theilgaard fortælle og bliv klogere på én af vor tids største udfordringer.

Billetter kan købes på biblioteket eller på bib.ballerup.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *