Undren over Ellebo-genhusning
debat I forlængelse af Rolf Anderssons udtalelse i Ballerup Bladet, er der noget, der undrer mig.

Han siger følgende: »Det kan godt være, at der er et par beboere tilbage når vi går ud af 2018, men min forventning er, at vi har alle genhuset ved udgangen af indeværende år. Så skal vi have alle de økonomiske og administrative aspekter på plads i forbindelse med nedrivningen, men så snart det er på plads, så river vi blokkene ned. Hvad der så skal ske på grunden må vi se på efterfølgende, men vi skal nok finde en bolig til alle.« 

Den Kære Rolf Anderson glemmer, at mange beboere i blok 1 og blok 2 har indgået en boligaftale om at flytte til blok 4, som ikke bliver revet ned. Det er tankevækkende, at man ikke kan få det formidlet ud til beboerne.

Mange beboere, som bor i blok 1 og blok 2, der skal rives ned, har underskrevet lejeaftaler tilbage i september 2016 om at flytte ind i blok 4, som også vil indgå i renoveringen .

Jeg har forgæves forsøgt at få oplyst hos KAB om beboerne kan regne med at blive permanent genhuset i blok 4 . Der er ingen i KAB der kan oplyse mig om, at beboerne selvfølgelig kan regne med at flytte ind i deres lejligheder, når blok 4 engang er blevet renoveret.

Blok 4 skal renoveres i 2019 og vil sandsynligvis stå klar til indflytning i 2020 . Hvad der skulle være i vejen med, at beboerne skulle kunne blive boende i blok 1 og 2 indtil da, er stadigvæk uvist. Bygningerne har stået siden 1960 erne. Vi taler om beboere som har indgået lejeaftaler med KAB på lejemål, som ikke bliver nedlagt .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *