Uafgjort mellem LSF og Stenløse
Fodbold Det blev en meget lige kamp mellem LSF og Stenløse, da der i weekenden var dømt lokalopgør i ’Slaget om Egedal’

Det var en kamp med mange chancer, men ikke så prangende spil. Dog var underholdningen og spændingen intakt.

I det ottende minut havde Stenløse deres første chance, da en spiller blev spillet helt fri og da Lasse Gram i kassen var langt ude blev der forsøgt med et lop, men heldigvis også over mål.

Det tændte Smørumdrengene og umiddelbart efter fik spirrevippen Jacob Lind en god ide da han fra sin backplads erobrede bolden – tog et par træk – og sparkede bolden frem til angriberen Frederik Jørgensen der tog et træk og alene med målmanden fik sparket bolden i kassen til 1-0. Nu var det LSF der sad på spillet og havde chancerne, men bolden ville ikke i mål.

Det var et helt forvandlet og aggressivt Stenløsemandskab der kom ud efter pausen og de fik lagt et højt pres. I det 57. minut betød det et indkast og her har Stenløse et våben som ingen andre har i DS: En spiller der kan kaste en halv banelængde og det gjorde han så. Bolden kom ind i feltet, blev forlænget – og ved bagerste stolpe stod en helt fri spiller der kunne heade bolden det sidste stykke i mål til 1-1.

Spillet bølgede frem og tilbage og begge hold havde chancerne til at vinde kampen. LSF havde et par friløbere, men Stenløse havde bolden på stangen to gange – det sidste i overtiden, men når alt kommer til alt så varr uafgjort nok et retfærdigt resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *