Tak til de topprofessionelle pædagoger
Debat Jeg spurgte Laurits, der skal stoppe i BFO og starte i klub, hvad han kom til at savne mest i BFO’en, efter vi havde været til farvelparty på Fredegården/BFO.

»Det er da alle de gode voksne,« kom det prompte.

Og Laurits har også kun mødt pædagoger, der ved rigtigt meget om læringsmiljøer, børnefællesskaber, leg, dannelse – og ikke mindst samtidigt kunne skabe tryghed og tillid, når skolehverdagen er lidt presset.

Tak fra Laurits og os til topprofessionelle pædagoger : Marianne, Jesper, Jonathan,Nick, Thomas….og alle I andre af kommunens gode pædagoger.

Ballerup Kommune har været karakteriseret ved at have gode normeringer, så trivsel, gode relationer og mange af de andre pædagogiske opgaver for vores børn kan blive prioriteret – og der samtidigt er ressourcer til at tage sig af de børn, hvor den negative sociale arv slår igennem. Vores pædagoger kan sætte ind tidligt, i samarbejde med lærere og andre, og hjælpe de børn fra familier med færre eller ingen ressourcer.

Rigtigt mange undersøgelser – både nationalt og internationalt – viser, at den positive effekt af et stimulerende og inkluderende miljø i vores børns tidligste år, har en afsmittende effekt langt op i skolealderen.

Vil vi prioritere at få de sidste 15-20 procent med af en ungdomsårgang, som i dag står uden job eller ungdomsuddannelse, skal vi også styrke indsatsen i børns første leveår, og der spiller pædagogerne en afgørende rolle.

Og så glæder vi os til at hilse på klubområdets pædagoger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *