Sidste detaljer på vej til boulevarden
høje_kantsten_skovlunde_8.jpg
Der er et stort stykke op over kantstenen, især hvis man kommer i kørestol eller er gangbesværet. Men det skulle der blive rettet op, når det sidste slidlag bliver lagt på i maj måned.. Foto: Foto: Flemming Schiller.
Planer Kurt Bidstrup fra Skovlunde Lokalråd undrer sig over manglende handicapvenlighed ved den nye indsnævring på Ballerup Boulevard. Men det bliver bedre, lover udvalgsformanden.

Det begynder at tage form med indsnævringen af Ballerup Boulevard på stykket ved Skovlunde bymidte. De sidste detaljer skal stadig på plads inden stykket står knivskarpt som efter planen.

Men især en detalje har undret nogen af de lokale.

For ved fodgængerovergangen er der nogle meget høje kantstene og en meget smal midterhelle, som tilsyneladende volder folk i kørestole og gangbesværede problemer.

Det har medlem af Skovlunde Lokalråd Kurt Bidstrup i hvert fald bemærket og han har på facebooksiden ’Vores by Skovlunde’ bemærket problemerne.

Han skriver blandt andet, at folk i kørestol har svært ved at komme op over kantstenen og at den smalle midterhelle også giver utryghed, hvis man ’strander’ midt imellem vejbanerne.

Forbedringer på vej

Men hjælpen er nær. Det forsikrer formand for Teknik- og Miljøudvalget Hella Hardø Tiedemann (A).

»Jeg har godt set det, men jeg kan forsikre om, at det bliver bedre. Det sidste slidlag er endnu ikke rullet ud, og når det kommer på, så vil midterhellen og kantstenene komme op i passende niveau,« siger Hella Tiedemann.
Ifølge formanden vil det sidste slidlag blive lagt på i slutningen af maj måned, ligesom de sidste justeringer vil blive klaret, så indsnævringen af Ballerup Boulevard snart kan stå fuldstændig som planlagt og klar til at være hovedåren gennem den nye bymidte i Skovlunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *