Politi uge 14
Politi-pressefoto3-fra-www.politi.dk-copy.jpg
Genrefoto Foto: Politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Indbrud på skole

Fredag den 30. marts klokken 14 modtog politiet en anmeldelse om, at der havde været indbrud på en skole på Lautrupvang i Ballerup, hvor et vindue var blevet brudt op.

Gerningsmændene havde stjålet en af skolens 3D-printere. To mænd iført mørkt tøj blev set køre fra stedet på en knallert.

 

Kørsel uden kørekort

Søndag den 1. april klokken 16.42 blev en 31-årig mand fra Ballerup sigtet for kørsel i frakendelsestiden i forbindelse med en rutinemæssig standsning på Vestbuen i Ballerup. Manden erkendte over for patruljen, at han tidligere har fået frakendt sin førerret.

 

Indbrud i villa

Mellem søndag den 1. april klokken 13.30 og mandag den 2. april klokken 19.25 brød en eller flere gerningsmænd ind i en villa på Steffensbjerg i Jonstrup. En patrulje kørte ud til adressen kort tid efter, at indbruddet blev anmeldt, hvor de foretog en undersøgelse af gerningsstedet for at indsamle eventuelle spor til sagens videre efterforskning

 

Kørsel uden kørekort

Mandag den 2. april klokken 20.50 blev en 17-årig dreng fra Albertslund sigtet for kørsel uden kørekort da han blev stoppet i en personbil på Måløv Byvej uden en medpassager med kørekort.

 

Indbrud i villa

Fredag den 6. april klokken 22.31 fik politiet en anmeldelse om, at en 78-årig kvinde havde haft indbrud i sin villa på Bøgebakken i Herlev. En patrulje kørte af sted mod adressen for at foretage en undersøgelse af gerningsstedet til sagens videre efterforskning.

 

Indbrud i villa

Lørdag den 7. april klokken 21.28 kørte en patrulje til Dalbugten i Herlev. En 34-årig mand fra Herlev havde anmeldt, at han havde haft indbrud i sit hus. Sagens efterforskes fortsat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *