Pilgrimshuset åbnede efter vinterhi
pilgrim.jpg
Det synlige bevis på, at Nordea Fonden overrakte en donation til forbedringer på Pilgrimshuset den 1. april. Foto: Privatfoto
Donationer Efter at have overvintret en lang og kold vinter, er pilgrimshuset Albergue på Præstevænget i Ballerup klar til en ny sæson.

Pilgrimsherberget har ikke ligget stille hen over vinteren. Der er blevet malet, sat brandvægge op og sat brandalarmer op. Desuden har de frivillige været i gang med at søge midler til køb af køjer og andet nødvendigt udstyr til stedet.

Det har medført, at huset har fået 25.000 kroner fra Simon Spies Fonden og senest en donation på 14.168 kroner fra Nordea Fonden, som blev overrakt den 1. april, hvor huset åbnede.

Pilgrimshuset havde specifikt søgt om midler til indkøb af nye køjer, som er bestilt fra en virksomhed, der driver et beskyttet værksted. Køjerne er nu på plads og klar til at modtage rejsende.

Der mangler dog stadig lidt detaljer, inden huset kan endelig godkendes. Dørene skal blandt andet brandsikres, men det tilstødende anneks har allerede seks køjer, der kan benyttes indtil den endelige godkendelse er klar.

1 kommentar om “Pilgrimshuset åbnede efter vinterhi”

  1. Jeanett hansen siger:

    Har i foredrag gåture hygge mm.
    Kan man blive medlem. Og i så fald hvad koster det om året.
    Mvh jeanett hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *