Optimal sæsonstart for BSF
BSF-6.jpg
fodbold BSF vandt 1-0 over Odense Q, da 3F Liga slutspillet i weekenden havde første spillerunde.

Efter tre måneders vinterpause, hvor der er blevet arbejdet benhårdt på de kolde baner samt i styrkerummet, var lørdag endelig dagen, hvor BSFs kvinder i 3F Ligaen atter skulle i aktion i landets stærkeste hjemlige turnering.

BSF startede på udebane mod Odense Q. Her var BSF på forhånd smalle favoritter. En premierekamp er altid svær, og på udebane i det fynske skulle lørdagens opgave ikke vise sig anderledes. BSF var det bedste hold og satte sig også klart på kampen fra start af, men uden at få prikket bolden ind over stregen og dermed give holdet den forløsning, som alle BSF-fans ventede og ventede på ville komme. Dominansen blev større i 2. halvleg, og presset mod Odense Qs mål var efterhånden ganske tungt.

Cirka midt i anden halvleg kom forløsningen dog, da BSF endelig bragte sig foran med 1-0. Efter en standardsituation endte bolden hos Simone Rydahl, der sparkede på mål. Topscoreren Amalie Thestrup stod inde foran mål, og her fik hun rettet bolden af, således den snød keeperen i OdenseQ-målet.

I den resterende del af kampen fortsatte BSF med at dominere og presse på, men uden at få scoret yderligere. Derfor kom der spænding i de sidste par minutter, hvor Odense Q lagde alle spillere frem og sparkede lange bolde. På et hjørnespark var det ved at blive farligt, men BSFs målmand, Naja Bahrenscheer, reddede. Dermed endte kampen 1-0 til BSF og tre point ind på kontoen i den første kamp i medaljeslutspillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *