LSF tabte knebent til topholdet
Fodbold Cheftræner Michael Bo Nielsen efterlyste mod og mandshjerte fra LSF-spillerne side i weekendens kamp mod Slagelse, og de levede op til forventningerne.

Det ubestridte tophold – og de kommende oprykkere – Slagelse var på menuen så det var lidt af en ”gratis” kamp, da de har vundet alt.

Ingen af holdene kunne faktisk spille sig til chancer, Slagelse havde rent faktisk ikke en eneste chance i første halvleg.

I det 18. minut fik Slagelse så en standardsituation, som det hedder i dag og alle to-meter-mændene kunne komme med frem. Det var et indkast. Den blev sendt indover og forlænget til en spiller udenfor feltet.

Han sparkede til bolden og den strøg i nettet – meget effektiv og 1-0 til topholdet.
LSF-drengene fortsatte og i overtiden i første halvleg fik LSF kampens største chance. Slagelses målmand reddede et nærgående forsøg og returen kor lidt skævt ud til Søberg, der fra en meters afstand fik ramt bolden, men desværre gik bolden forbi.

Der var kontakt mellem holdene og anden halvleg blev en intens affære.
Slagelse lagde nu pres på og LSF-spillerne begyndte at få nogle gule kort. Hele to til Kasper Gram, og dermed et tidligt bad.

LSF-keeper Lasse Gram måtte i denne periode af kampen virkelig vise, at han er karl for sin hat og reddede flot tre-fire nærgående forsøg.

LSF kom ikke til så meget i denne periode, men i det 74. minut skete der noget. LSF fik et hjørnespark og det blev sendt indover. Den høje Slagelsemålmand fik fat i bolden, men en af hans egne spillere screenede ham, så han tabte bolden til Mathias Gransee, der let kunne sparke bolden i kassen.

Nu var der kamp. Der blev fightet det bedste alle havde lært og de troede på det. Nogen gange går det ikke som fortjent og i det 93. minut fik Slagelse lagt bolden indover, hvor der blev headet utageligt i nettet til slutresultatet 2-1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *