Hiphop-børn blev nordiske mestre
nordiske-mestre-copy.jpg
Et par glade nordiske mestre, Tobias Niemann og Mikkeline Weywadt fra DancingTeam med deres flotte guldmedaljer. Foto: privatfoto
Dans Der var guld til to lokale dansebørn fra DancingTeam i Ballerup, da der for nyligt blev afviklet nordiske mesterskaber i blandt andet hiphop.

11-årige Tobias Niemann fra Skovlunde og 11-årige Mikkeline Weywadt fra Smørum blev begge nordiske mestre i kategorien ’New Coming Star’.

Tobias har danset hos DancingTeam i syv år. Til hverdag går han i 5.f på Skovlunde Skole Syd. Hiphop fylder rigtig meget i hans liv. Dette år var hans første sæson med freestyle og solo, og med hans træner Pernille Liisberg hjælp, er han kommet godt i gang med den disciplin.

Tobias har i denne sæson markeret sig flot i de danske turneringer- og toppede så lige sæsonen her i april med at blive nordisk mester. Danmarksmesterskabet er den næste store turnering, som Tobias ser frem mod – og med hans danseglæde skal han de næste par år nok komme rigtig langt, spår indehaver af Dancing Team, Lone Lindgreen.

Mikkeline har danset lige siden hun kunne gå – og begyndte på danseskolen, da hun blot var 2½ år gammel, så hun har danset i ni år. Hun har modsat Tobias danset lidt af hvert. Det er både blevet til jazzballet, disco, jitterbug, rock.

Men det er hiphop som er blevet hendes helt store passion, som hun bruger rigtig meget tid på, når hun da ikke passer sin skole og sine kammerater på Boesagerskolen i Smørum.

Mikkeline ser også frem til DM i Brøndbyhallen den 19-20 maj. Hendes forventninger er tårnhøje, siger hendes forældre og med hjælp fra hendes danselærer Simone Grønhøj, skal hun nok nå sit mål, siger Lone Lindgreen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *