Forvirrende fortov/cykelsti
Debat Efter etablering af supercyklestien på Hold-an Vej nederst ved Vestbuen, hvor man indsnævrede det oprindelige fortov/cyklesti, fjernede fliserne og asfalterede, oplever vi, at der stadigvæk cykles på livets lyst, på ’’fortovet’’, mens antallet af de der cykler på supercyklestien er minimal.

Til min forbløffelse er jeg lige blevet informeret om, at der stadigvæk må cykles på fortovet?

Med andre ord: Ballerup Kommune har nu placeret to cyklestier tæt op af hinanden, kun adskilt af et buskads. Kan dette virkelig have sin rigtighed, at man som den eneste kommune i landet, har to cyklestier der løber parallelt ved siden af hinanden?

Dette må siges at være rendyrket idioti, og en oprørende fråsen med borgernes penge, samt en illustration til vor ærede borgmester, om hvor der kunne være sparet penge.

Intet sted står der, at fortovet også fungerer som cyklesti. Og selv om asfalten indikerer, at dette er en vej og ikke et fortov, vil det vel være nyttigt at vide, hvad det egentlig er, vi går og cykler på?

Til sidst har kommunen placeret bomme på fortovet – eller hvad det nu er – nederst ved Vestbuen, som jeg ikke rigtig kan se nytten i, da de siden oktober måned har stået pivåbne. Hvem har egentlig ansvaret for at lukke og åbne disse bomme?

Personen/afdelingen må sove dybt og længe. Er det ikke muligt at vække dem af døsen, og få lukket disse bomme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *