Foråret indtager Måløv IF
Måløv-IF-opvisning.jpg
Der er plads til både sjov og alvor ved Måløv IF’s forårsopvisning, der finder sted lørdag den 21. april Foto: privatfoto
Gymnastik Lørdag den 21. april fra klokken 12 til 17 fyldes Måløv Ny hal på Måløv Hovedgade med over 400 gymnaster, dansere og andre idrætsudøvere. Det er 46. gang af Måløv Idræts Forening afholder opvisning for de lokale hold, der har trænet, grinet og svedt hele vinteren.

I år vil man kunne opleve 20 af foreningens hold. Der vil blandt andet være gymnastik fra Fars Lopper, Fjolletrolde og Springfiduser. Der vil kort sagt være gymnaster fra 0 – 95 år på gulvet i løbet af dagen.

Man vil desuden kunne opleve danseshows med mavedans og zumba. Der vil også være opvisning i parkour og rope skipping af foreningens egne konkurrencehold, der har høstet flere gulmedaljer i løbet af året.

Udover egne hold kommer der gæstehold fra Politiets Idrætsforening, der viser deres bud på glæde og motion for voksne.

Hele dagen bliver fyldt med spænding og sved på panden. Hallen vil summe af liv og det bliver en dag for både børn, familier og bedsteforældre.

Der vil være mulighed for at købe hjemmebagt kage og boller, frugt, the, kaffe og andre forfriskninger hele dagen. Og der vil være tombola med masser af sponsorpræmier.

Entrebilletter kan købes i døren og alle er velkomne.

Man kan læs hele programmet for dagen på www.maaloevif.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *