Dobbelt guld til Måløv Badminton Club
Måløv-Badminton.jpg
Måløvs to U15 hold med guldet. Bagest U15Dx holdet: Alberte Dahl, Cecilie Dahl, Clara Hein, Isabell Aslan. Forrest U15D holdet: Isabell Reichkendler, Agnes Svolgaard, Ida Roepstorff, Emilie Njor. Foto: Privatfoto
badminton Måløv Badminton Club vandt dobbelt guld ved de netop afviklede finalekampe om sjællandsmesterskabet for ungdomshold.

Måløv Badminton Club har deltaget med ikke mindre end 11 hold i denne sæsons ungdomsholdturnering. Heraf kvalificerede tre hold sig til finalerne om sjællandsmesterskaberne.

I U15Dx-rækken blev det til en sikker finalesejr for Måløv-holdet på 6-0 over Hillerød. Måløvs U15D pigehold vandt guld efter en meget tæt sejr over Værløse på 4-3. Herudover vandt U11Dx holdet fra Måløv sølvmedaljer efter et finale-nederlag på 2-4 til Fredensborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *