Byløb for hele familien i Ballerup
FindVejDagen_Kirketorvet_2016-copy.jpg
Alle kan være med, når Ballerup Orienteringsklub arrangerer byløb i Ballerup på lørdag. Foto: privatfoto
Orientering Ballerup Orienteringsklub inviterer til den traditionsrige ’Find Vej Dag’, som er orienteringssportens ”åbent hus”.

Arrangementet løber af stablen nu på lørdag den 5. maj klokken 11, og her kan alle prøve gratis familie- og motionsorientering. Samtidig kan man også lære sin by lidt bedre at kende på en sjov og anderledes måde. Man skal bare møde bare op på Kirketorvet for enden af Centrumgaden i Ballerup mellem klokken 11 og 12, så kan man sammen med sine venner eller familie deltage i den sjove motionsdag.

Ballerup OK sender dig og deltagerne af sted med et kort i hånden, og så gælder det om at finde de poster, der er stillet op forskellige steder i byen. Det bliver spændende at se, hvilke veje der er frem til ”skatten”. Der er frit valg mellem tre distancer: 2 km, 2½ km og 3 km. Der er mere information på facebook og www.ballerup-ok.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *