Bronze ved ungdoms-DM
Badminton-copy.jpg
U17/U19 drengene med deres bronzemedaljer. Fra venstre: Jiaming Zou, Mark Brodersen, Mark Hansen, Christopher Müller, David Bjerre og holdleder Michael Hansen Foto: privatfoto
Badminton I den forgangne weekend blev der holdt danmarksmesterskaber for ungdomshold i badminton.

Ballerup BC58 havde et U15D og et U17/19C hold med, der havde kvalificeret sig ved at vinde deres kredspuljer på Sjælland.

U15 drengene spillede i Vestfyens hallerne i Nr. Åby på Fyn og klarede sig rigtigt flot. De blev samlet nummer fire ud af 24 kvalificeret hold.

De topmotiverede U17/19 drengene havde taget turen til Rønde på Djursland. På førstedagen vandt de alle deres holdkampe på fornemste vis – uden at afgive et eneste sæt – og kunne derfor gå til køjs med en billet til semifinalen i lommen.

I semifinalen fik drengene mulighed for et revancheopgør imod Borup, som de 14 dage forinden havde tabt til i finalen om sjællandsmesterskabet. Det blev et meget tæt opgør, hvor Ballerup BC58, desværre ikke udnyttede vigtige sætbolde og matchbolde, og derfor kunne Borup med yderste marginal sikre sig pladsen i finalen.

I bronzekampen skulle Ballerup BC58 spille imod Durup. Der var spænding og nervøsitet i luften, da holdkampen blev sat i gang, men hurtigt blev nerverne erstattet af koncentration, og alle på holdet spillede rigtigt flot badminton.

Drengene vandt bronzeopgøret med cifrene 5-1, og kan nu kalde sig det tredjebedste ungdomshold i deres række.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *